Medicinkortet

Medicinkortet
Pris: Gratis
Kategori: Medicinsk
Ingen stemmer
Udgivelsesdato: 14 november 2016
Firma: sundhed.dk - Den fælles offentlige sundhedsportal
Størrelse: 21.38 MB
Version: 1.0
Udviklet til: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beskrivelse

Med denne app kan du se din aktuelle medicin, som er registeret på Fælles Medicinkort af en læge. Du kan også se dine åbne recepter, det vil sige recepter, hvor du fortsat kan få udleveret medicin på apoteket. Sammen med de åbne recepter ser du også den medicin, du allerede har fået udleveret på apotek.

Du kan sende anmodning om receptfornyelse til din praktiserende læge på de lægemidler, der optræder som aktive. Har du ikke en praktiserende læge er det desværre ikke muligt at anmode om receptfornyelse.

App’en indeholder udvalgte oplysninger fra dit medicinkort, som er registreret på Fælles Medicinkort. Du kan altid gå på Sundhed.dk for at se alle oplysninger. Her finder du fx oplysninger om ældre recepter, der ikke længere kan udleveres på apotek, hvem der senest har ændret dit medicinkort mm. På sundhed.dk kan du også i MinLog se, hvem der har haft adgang til dine data. Du kan se samme oplysninger omkring medicin og recepter for dine børn.

App’en er udviklet af Sundhedsdatastyrelsen, www.sundhedsdatastyrelsen.dk. Eventuelle spørgsmål omkring brug af app’en kan rettes til info@sundhed.dk.

Installer / Se i App Store

Skærmbilleder


Brugeranmeldelser

blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerSe i App Store