Trusted Sport

Trusted Sport
Pris: Gratis
Kategori: Sport
Ingen stemmer
Udgivelsesdato: 1 september 2015
Firma: Monster Prod.
Størrelse: 9.15 MB
Version: 1.0
Udviklet til: iPhone / iPod Touch

Beskrivelse

FIND, BEDØM og DEL dine løbeoplevelser.

Vær en del af fællesskabet! Kom nemt i gang med at finde de bedste motionsløb, se andre løberes ratings og del din personlige anmeldelse i Danmarks nye løbefællesskab.

Trusted Sport er for alle der elsker løb og ønsker at give og modtage inspiration om løbe-events.

Hvordan finder du rundt i løbsjunglen? 
Sidste år var der mere end 1.300 arrangerede løb i Danmark – alt lige fra mudderløb og mandehørm til kvindeløbet og DHL-stafetten. Hvad er vigtigt for dig når du skal deltage i et løb? Og hvilke løb anbefaler andre løbere, der minder om dig? Alt det løser Trusted Sport –du får en oversigt over alle løb i Danmark lige ved hånden, og får inspiration og ratings fra andre løbere, så du kan finde de løb, der passer lige netop dig. Du kan hjælpe de andre brugere af Trusted Sport ved selv at rate dine løb dine og endelig kan du dele dine ratings med vennerne på Facebook, Instagram og Twitter.

Find dit løb:
Trusted Sport giver dig mulighed for at finde løb i hele Danmark. Med simple søgekriterier og ud fra personlige præferencer kan du nemt finde det løb, der passer til dig. Du kan også blive inspireret af andre løbere og deres ratings. Tilføj dine løb til din personlige løbskalender og få overblik over hvilke oplevelser du kan se frem til.

Bedøm dit løb:
Tag et fedt løbsbillede når du passerer målstregen eller når du sammen med vennerne står med medaljen om halsen. Bestem hvad der betyder mest for dig når du deltager i løb og rate løbet ud fra de kriterier der er vigtigst for dig. Udover dine ratings, kan du skrive en personlig kommentar om løbet og din oplevelse.

Del dit løb:
Trusted Sport genererer et samlet post ud fra dit billede, dine ratings og kommentarer, som du nemt kan dele.
Del din rating med alle de andre brugere af Trusted Sport og giv derved andre løbe-glade mennesker mulighed for at vælge de løb der passer lige netop deres ønsker.
Med ét klik kan du også dele din rating på de sociale platforme, Facebook, Instagram og Twitter.

Features:
- Søg på løb (i nærheden af dig)
- Anmeld løb du deltager i
- Tilføj løb til din personlige løbskalender
- Sæt dit personlige løbemål
- Se dine afsluttede løb og ratings
- Se andre brugeres anmeldelser
- Del på facebook og instagram

Installer / Se i App Store

Skærmbilleder


Brugeranmeldelser

blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerSe i App Store