Sund Mave - low FODMAP diet

Sund Mave - low FODMAP diet
Pris: 29,00 kr
Kategori:
Ingen stemmer
Udgivelsesdato: 6 april 2017
Firma: Simon Benfeldt Jorgensen
Størrelse: 34.55 MB
Version: 1.0
Udviklet til: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beskrivelse

Med appen Sund Mave får du en komplet guide til low FODMAP diet, herunder en grundig forklaring af diæten, en trin for trin guide til hvordan du kommer i gang med diæten, lækre mave-venlige opskrifter samt en masse tips, inspiration og nødvendige redskaber til en hverdag på low FODMAP diet.

Low FODMAP er en diæt, der er udviklet særligt til personer med irritabel tarm (IBS). Diæten er oprindeligt udviklet i Australien (The Monash University), men anbefales nu flere og flere steder verden over, idet der efterhånden er overbevisende videnskabelig dokumentation for diætens positive effekt hos personer med IBS.

Diæten har i videnskabelige undersøgelser vist at kunne lindre symptomer på IBS hos tre ud af fire personer. Det er en vigtig pointe, at low FODMAP diet ikke kurerer IBS – diæten kan kun lindre de generende symptomer. Helt overordnet lindrer diæten symptomerne på IBS ved at begrænse indtaget af bestemte kulhydrater fra kosten.

FODMAP står for fermenterbare (gæret i tarmen), oligosakkarider, disakkarider, monosakkarider og (and) polyoler, som alle er betegnelser for forskellige kulhydrater.

Appen er udarbejdet af Mia Schomacker og Camilla Thrysøe som begge uddannet kliniske diætister, og er autoriseret af Sundhedsstyrelsen. Begge er desuden certificeret i at vejlede i low FODMAP diet efter endt uddannelse ved King’s College University of London.

App’en indeholder: Information om Low FODMAP diæten samt FODMAP-venlige opskrifter til morgen, middag, aften, bagværk og mellemmåltider. Derudover indeholder appen en komplet fødevareliste over egnede og ikke egnede fødevarer på diæten. Som noget helt unikt får du desuden en alternativliste med forslag til konkrete produkter og forhandlere, som er nyttigt når man skal handle ind.

Installer / Se i App Store

Skærmbilleder


Brugeranmeldelser

blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerSe i App Store