Spilforslag

Spilforslag
Pris: Gratis
Kategori: Sport
Ingen stemmer
Udgivelsesdato: 22 juni 2015
Firma: Zawmedia
Størrelse: 49.97 MB
Version: 1.0
Udviklet til: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beskrivelse

Vores Spilforslags App er 100% gratis at bruge, og det bliver den ved at være.
Vi betaler vores eksperter for at levere gode spilforslag til dig, men du behøver ikke betale os en krone for det. Vi tjener vores penge på annoncører og ikke via abonnement-betalinger eller lignende opkrævninger fra dig. Og sådan bliver det ved at være.

Notifikationer – direkte på mobilen
Takket være Push-notifikationerne får du direkte besked på telefonen fra de eksperter, du abonnerer på. Dermed får du chancen for at placere dit væddemål, før oddset sandsynligvis begynder at falde.

Ekspert-statistik
I vores App er det super let at danne dig et overblik over hvilke eksperter der vinder mest ved hjælp af grafer og andre statistikker.

Få de bedste odds
Når vores eksperter deler et spilforslag, vil det altid tydeligt fremgå hos hvilken bookmaker du får det højeste odds på kampen. På den måde sikrer du, at du vinder mest muligt på dine bets.

Odds uden NemID
Med App'en har du lynhurtig adgang til vore nøje udvalgte spilforslag, og det er super let at bette på alle forslagene fra mobilen uden du skal logge ind med NemID.

Vores eksperter ved hvad de taler om
Enhver sportsentusiast med en mening om tingenes tilstand kan i realiteten kalde sig for spilekspert, og guderne vil vide, at dem er der også masser af på f.eks. Facebook og Twitter. Men sandheden er, at kvaliteten af disse såkaldte ”spileksperters” spilforslag ofte er så ringe - og præget af dårligt analyse arbejde - at det er en decideret dårlig idé at lytte til dem.

Derfor er vi endnu mere stolte af, at vi har samlet et team af rigtige spileksperter, som beviseligt har kompetencerne til at diske op med gode gennem-analyserede spilforslag i vores Spilforslags App.
Vores spileksperter har alle levet af sportsbetting gennem adskillige år, og har bevist, at de – hver og en – er i stand til at slå bookmakerne og rent faktisk tjene penge på deres spil over længere tid. Her er der altså ikke tale om ”et godt run” over et par uger eller måneder, men derimod skarpe sportsanalytikere, som har brugt deres omfattende viden om alverdens sportsgrene - og bookmakernes odds på begivenhederne - til kontinuerligt at tjene penge på sportsbetting.

Nu deler disse eksperter så ud af deres guldkorn i vores gratis Spilforslags App, så installér App'en nu og bliv inspireret af nogle af Danmarks skarpeste bettere, næste gang du vil spille.
Vores eksperter vil finde gode spilforslag fra en bred vifte af sportsgrene såsom fodbold, tennis, cykling, håndbold osv., så uanset hvilken sportsgren du følger – og spiller mest på – anbefaler vi dig at holde skarpt øje med vores Spilforslags App.

Installer / Se i App Store

Skærmbilleder


Brugeranmeldelser

blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerSe i App Store