Næste

Næste
Pris: 0,99 $
Kategori: Trafik/Rejser
Ingen stemmer
Udgivelsesdato: 2 maj 2012
Firma: v5.dk
Størrelse: 13.24 MB
Version: 1.0.3
Udviklet til: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beskrivelse

Video om Næste.app på: www.næste.dk

🚌 🚅 🚄 🚃 🚉

Find din næste bus, tog eller metro i et snap! - På kun få sekunder kan du se alle afgange fra et stoppested/station nær dig!

** Alle busser i hele Danmark 🚌
** Opdateret med nyeste rejseplan for Midt Trafik (Aarhus) 👍
** Alle toge inkl. lokalbaner 🚄
** Alle Metro-afgange! 🚅

** Live Data - Altid opdateret! 🚀

⏩⏩ Se www.næste.dk for mange flere billeder, videoer og info omkring Næste! ⏪⏪

Åbn Næste-app'en og finde den næste bus, tog eller metro fra alle stoppesteder og stationer omkring dig. Klik ind på et stoppested og se alle afgange, klik ind på en afgang og se hele ruten på kort eller i en liste, inkl. forventet ankomst til destination. Du kan ydermere følge bussen mens den kører, live på kortet, og se alle stop hvor den stopper, samt tidspunkter for hvornår der stopper på de forskellige stop. På den måde kan du nemt se hvornår du skal trykke 🔴 STOP i bussen, for at komme af det korrekte sted; super smart, hvis du kører i et område du ikke kender eller ikke er vant til busser.

💡NY OPDATERING: Version 1.0.3
1. Små rettelser, se dem på www.næste.dk

💡NY OPDATERING: Version 1.0.2
1. Rettelser af små-fejl
2. Nu inkl. link trafik-information/forsinkelser mv.

💡NY OPDATERING: Verison 1.0.1

NYHED: ** Indbygget Twitter-support ** 🐤
Hvis du har iOS 5 kan du tweete direkte fra app'en - f.eks. hvor du er på vej hen, eller at du står og fryser ved et stoppested og venter på bussen! :-)

NYHED: ** Bogmærker ** 🌻
Du kan bogmærke de stop/stationer du oftest benytter. På få sekunder kan du åbne app'en op og se alle afgange fra et bogmærket stop! Awesome feature. Dine bogmærker bliver automatisk backed up i iCloud.

NYHED: ** iPad 3 Support ** 📱
Lækker Retina grafik på både iPhone og den nye iPad

NYHED: ** Fejlrettelser ** 💉
Et par småfejl er rettet, hvis i finder flere, mail mig på info@danielbahl.dk

💟 * Har du ønsker? forslag? ris? ros? problemer? * 💟

Ønsker og forslag? Please lad være med at give dårlig karakter 👎 fordi den mangler en funktion - det er trods alt kun version 1.0 :-) Send istedet dine ønsker til 👍 info@danielbahl.dk og giv en fair bedømmelse af hvordan app'en virker med de features den har nu :)

Jeg er ene mand om at udvikle denne app :) Jeg har kun kunne teste på min egen iPhone og iPad og der er med garanti nogle småfejl som skal rettes, vær sød og send mig en e-mail på info@danielbahl.dk hvis du finder nogle fejl, og please don't rate dårligt, jeg lover at svarer tilbage til alle :-) 👍

Tak til Rejseplanen som har hjulpet med denne app - i er awesome! Tak til min kæreste Rikke som har måtte undvære mig mange aften- og nattetimer og båret over med mig, hun er bestemt også awesome! :-) Tak til alle der løbende har givet feedback under udviklingen af denne app!

👾 Følg mig på Facebook.com/danielbahl.dk 📢

🎥 Undervisning i at lave iPhone apps: Vil du lære at lave iPhone apps? Så har jeg lavet undervisningsvideoer man kan købe på www.danielbahl.dk

God fornøjelse med Næste (bus, tog, metro)! Jeg håber i kan bruge denne app til noget - glæder mig til at høre fra jer! (info@danielbahl.dk).

www.næste.dk

Installer / Se i App Store

Skærmbilleder


Brugeranmeldelser

Næste
stemmer: iPhone/iPad App - Næstestemmer: iPhone/iPad App - Næstestemmer: iPhone/iPad App - Næstestemmer: iPhone/iPad App - Næstestemmer: iPhone/iPad App - Næste
dB~DK
Awesome
Det virker bare som forventet.
Næste
stemmer: iPhone/iPad App - Næstestemmer: iPhone/iPad App - Næstestemmer: iPhone/iPad App - Næstestemmer: iPhone/iPad App - Næstestemmer: iPhone/iPad App - Næste
Dittelk
Fantastisk!!!!!
Lige den app der manglede!! ;D
Næste
stemmer: iPhone/iPad App - Næstestemmer: iPhone/iPad App - Næstestemmer: iPhone/iPad App - Næstestemmer: iPhone/iPad App - Næstestemmer: iPhone/iPad App - Næste
Kasper Petersen
Genialt!!!!
Hold nu kæft hvor er det genialt lavet, og det kører sindssygt smooth!"Næste" er en app, som de ansvarlige for den offentlige transport aldrig kunne have fået lavet, for den gør det ligefrem lettere at bruge de ellers til tider ret så besværlige typer af offentlig transport. Lad os få smidt en ministerpost afsted til udvikleren af Næste!
blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerSe i App Store