Flügger Farveguide

Flügger Farveguide
Pris: Gratis
Kategori: Underholdning
stemmer: iPhone/iPad App - Flügger Farveguidestemmer: iPhone/iPad App - Flügger Farveguidestemmer: iPhone/iPad App - Flügger Farveguidestemmer: iPhone/iPad App - Flügger Farveguidestemmer: iPhone/iPad App - Flügger Farveguide 5 stemmer
Udgivelsesdato: 27 maj 2010
Firma: Flügger A/S
Størrelse: 2.27 MB
Version: 2.0.1
Udviklet til: iPhone / iPod Touch

Beskrivelse

OPLEV DIT HJEM I 1800 FANTASTISKE FARVER

Den nye Flügger Farveguide app. gør det nu muligt at opleve dit hjem i forskellige farver. Tag et billede af et rum og skifte mellem 1800 forskellige farver indtil du har sporet dig ind på det perfekte valg. På den måde slipper du for ærgerlige farvevalg, fordi du kommer meget tæt på at opleve slutresultatet.Kend farvekoden på en farve du har forelsket dig i, eller på den farve du allerede har på væggene. Så kan din farvehandler tone malingen præcist efter dit ønske. Du tager blot et billede af en overflade og straks efter får du alle farvekoderne på billedet.


Flügger Farveguide indeholder følgende praktiske funktioner:


VÆGMALEREN: hjælper dig med at spore dig ind på den perfekte farve og sparer dig for ærgerlige valg. Også god, når I er flere der skal være enige om farven på væggene. Tag et billede af et rum og farvelæg det virtuelt.

FIND FARVE: nyttig når du ikke allerede kender farvekoden. Tag et billede af en overflade og få straks alle farvekoderne på billedet.

FARVEVIFTE: nyttig når du ikke lige har et farvekort ved hånden. Eller når du vil finde farver der matcher hinanden. Farveviften har 1800 nøje udvalgte farver.

BEREGNER: nyttig når du skal have den korrekte mængde maling til opgaven. Slip for at løbe tør for maling, eller at købe mere end du skal bruge.

Ganske vist er Farveguideen sjov at lege med. Du skal vide, at den samtidig er et top professionelt redskab. Farvekortet er resultatet af mange års udvikling af farver og deres afledte nuancer. Koblingen mellem farvekort og iPhone giver et praktisk arbejdsredskab til dig, som arbejder professionelt med indretning, design og farver.

Læg farve på dit indeliv. Download Flügger Farveguide nu

Installer / Se i App Store

Skærmbilleder


Brugeranmeldelser

Flügger Farveguide
stemmer: iPhone/iPad App - Flügger Farveguidestemmer: iPhone/iPad App - Flügger Farveguidestemmer: iPhone/iPad App - Flügger Farveguidestemmer: iPhone/iPad App - Flügger Farveguidestemmer: iPhone/iPad App - Flügger Farveguide
Esben Andreasen
Smukt
En stor hjælp til os som ikke kender noget til farver;-)
Flügger Farveguide
stemmer: iPhone/iPad App - Flügger Farveguidestemmer: iPhone/iPad App - Flügger Farveguidestemmer: iPhone/iPad App - Flügger Farveguidestemmer: iPhone/iPad App - Flügger Farveguidestemmer: iPhone/iPad App - Flügger Farveguide
BearNice
Smart og anvendelig
Står du og vurderer at male huset eller et rum, men er usikker på, hvilken farve du skal vælge? Med denne app gik jeg udenfor og tog et billede af huset. Det tog et minut. Så gik jeg ind til konen, og vi begyndte at afprøve hvordan huset kommer til at se ud med de forskellige farver og nuancer. Det er smart -  for det.
blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerSe i App Store