TVTID

TVTID
Pris: Gratis
Kategori: Underholdning
stemmer: iPhone/iPad App - TVTIDstemmer: iPhone/iPad App - TVTIDstemmer: iPhone/iPad App - TVTIDstemmer: iPhone/iPad App - TVTIDstemmer: iPhone/iPad App - TVTID 1309 stemmer
Udgivelsesdato: 8 maj 2010
Firma: Releaze A/S
Størrelse: 2.37 MB
Version: 1.2
Udviklet til: iPhone / iPod Touch

Beskrivelse

TVTID fra TV 2: Alt om tv på alle kanaler

Danskerne får en ny og omfattende tv-guide på nettet, der giver overblik, information og inspiration om de bedste tv-tilbud - fra alle kanaler.

TVTID indeholder blandt meget andet en lettilgængelig programoversigt, hvor man kan lave sin egen personlige programplan en hel uge i forvejen og få detaljerede oplysninger om de enkelte programmer.

Med få klik kan man tilpasse TVTID, så den er mest relevant for én selv og passer nøjagtigt til ens kanaludvalg og smagsløg. Vi kommer med anbefalinger og giver inspiration, og hvis man f.eks. har børn, gør TVTID det nemt at finde ud af, hvor og hvornår der sendes godt fjernsyn for hele familien.

Denne app giver et bedre og meget brugervenligt overblik over alle kanaler – også de helt små nichekanaler. Hver dag vil TVTID anbefale en række programmer fra alle danske kanaler. Man kan også dagligt læse de seneste nyheder om tv og om kendte tv-personligheder og se features om forskellige tv-relaterede emner.

Installer / Se i App Store

Skærmbilleder


Brugeranmeldelser

TVTID
stemmer: iPhone/iPad App - TVTIDstemmer: iPhone/iPad App - TVTIDstemmer: iPhone/iPad App - TVTIDstemmer: iPhone/iPad App - TVTIDstemmer: iPhone/iPad App - TVTID
Sprittdk
Rigtig god og brugbar med et par mangler
Jeg synes generelt den er rigti god med en lækker brugerflade :) Men der er et par mangler og irritationsmomenter, og periodisk udvikler den diverse bugs. For tiden er flere af kanalerne gentaget fire gange, hvilket er enormt irriterende. Der mangler også logoer til flere kanaler, så man skal gætte hvilken kanal det mon er på. Derudover så er det sært at det kommer en streg over alarm-ikonet når man trykker for at få en reminder for en film man vil se. Det signalerer at alarmen er slået fra, ikke til. Det er virkelig uintuitivt.Og så synes jeg reklamepop-up'en i bunden er temmelig generende. Klart at der skal tjenes penge på reklamer, men det fylder meget på skærmen. Kunne man klikke dem væk, så fint nok, men det kan man ikke. Mens den er der er oversigten ikke til at se.En feature-request: Det ku være SÅ cool hvis app'en ku linkes op til IMDB's app, så man ku trykke på en filmntitel og hoppe direkte til en søgning. Eller hvis man i det mindste ku markere filmtitlen som tekst og kopiere det, så man kunne sætte det ind i en imdb-søgning. Der er så elendig information om filmene at et opslag på imdb er nødvendigt i 8 ud af 10 tilfælde for at få bare en vag idé om hvad en film handler om.Men generelt en brugbar app, omend buggy.
TVTID
stemmer: iPhone/iPad App - TVTIDstemmer: iPhone/iPad App - TVTIDstemmer: iPhone/iPad App - TVTIDstemmer: iPhone/iPad App - TVTIDstemmer: iPhone/iPad App - TVTID
Tocas2
Sortering
Sorterings funktion mangler ...
TVTID
stemmer: iPhone/iPad App - TVTIDstemmer: iPhone/iPad App - TVTIDstemmer: iPhone/iPad App - TVTIDstemmer: iPhone/iPad App - TVTIDstemmer: iPhone/iPad App - TVTID
Myham
Trælse reklamer
Ok app, men er enormt frustreret over reklamerne. Bedst som man sidder og bladrer, dukker en reklame op, som man ikke kan undgå at ramme, hvorefter man bliver ført ind på en tilfældig hjemmeside.
blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerSe i App Store