Mindfulness for Børn

Mindfulness for Børn
Pris: 13,00 kr
Kategori: Fitness & vægttab
Ingen stemmer
Udgivelsesdato: 6 december 2013
Firma: Jannik Holgersen
Størrelse: 26.29 MB
Version: 1.0
Udviklet til: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beskrivelse

Den første Mindfulness for Børn App på dansk. Baseret på det succesfulde iTunes Album af samme navn.

Velkommen til mindfulness for børn, som med fordel kan bruges sammen med voksne. Når børn (og voksne) skal lære at meditere, er det vigtigt at interessen eller ønsket kommer fra barnet selv. Børn kan opmuntres til at meditere, men det skal være frivilligt.
Mindfulness kan beskrives som det at være bevidst om, hvad der sker, mens det sker. Evnen til at være mindful, at fokusere sin opmærksomhed på indre og ydre hændelser i nuet med en åben, accepterende og ikke-dømmende holdning, er en evne, der skal optrænes. Det er hensigtsmæssigt at lære dette af en erfaren meditationsudøver, fx i form af ugentlige sessioner og så lave korte daglige øvelser hjemme. Denne app giver mulighed for at guide barnet igennem korte øvelser og vælge, hvad barnet har lyst til og brug for af daglig guidning.
Meditationerne kan bruges af børn fra 5 år og opefter. Det er dog vigtigt at huske, at hvis barnet ikke deltager, skal dette respekteres og andre øvelser end guidede meditationer, kan træne opmærksomheden, fx sanseøvelser eller lege.

Appen indeholder 3 guidede børnemeditationer.

Installer / Se i App Store

Skærmbilleder


Brugeranmeldelser

Mindfulness for Børn
stemmer: iPhone/iPad App - Mindfulness for Børnstemmer: iPhone/iPad App - Mindfulness for Børnstemmer: iPhone/iPad App - Mindfulness for Børnstemmer: iPhone/iPad App - Mindfulness for Børnstemmer: iPhone/iPad App - Mindfulness for Børn
Christian Delfeldt
Super ide
Det er dog en dejlig gave at få… Glæder mig til at introducere den til ungerne.
blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerSe i App Store