Vidungerlige uger

Vidungerlige uger
Pris: 13,00 kr
Kategori: Fitness & vægttab
Ingen stemmer
Udgivelsesdato: 9 februar 2013
Firma: Domus Technica
Størrelse: 12.34 MB
Version: 2.2.6.
Udviklet til: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beskrivelse

Med programmet Vidunderlige uger™, som er baseret på international forskning, kan du følge med i dit barns mentale udvikling! Døgnet rundt kan du se, hvilken fase af den mentale udvikling dit barn befinder sig i, indtil det er halvandet år gammelt. Programmet Vidunderlige uger™ er baseret på den internationale bestseller Vidunderlige uger™. I denne bog er det beskrevet, hvordan dit barn gennemgår forandringer i hjernen på bestemte alderstrin, hvorved barnet pludselig forstår og evner en hel masse nye ting. Der åbner sig så at sige en helt ny verden for barnet. Den nye verden kan være temmelig skræmmende til at begynde med. Netop derfor vil du opleve, at barnet i disse perioder bliver mere omklamrende, grædende og humørsvingende samt sover og spiser mindre. Når du ved, hvad der foregår inde i dit barns lille hoved, kan du hjælpe det med at blive bedre til at håndtere det mentale udviklingsspring. Programmet Vidunderlige uger™ fortæller dig:
- hvornår dit barn gennemgår et mentalt udviklingsspring
- hvad dit barn forstår og lærer af nye ting efter dette spring
- hvad dit barn vil kunne, når det har taget springet
-hvad du kan gøre for at hjælpe dit barn.


Internationale eksperter om Vidunderlige uger:

"Dette er en virkelig praktisk og sjovt måde at følge med i barnets udvikling på i de første halvandet år af dets liv. Van de Rijt og Plooij har gennem observationer indkredset de sårbare tidspunkter i barnets udvikling, ligesom jeg selv har gjort i min forskning (`Far, mor, barn: udvikling og adfærd de første 6 år af dit barns liv`). Forfatternes observationer og praktiske forslag er fremragende."
T. Brazelton, læge, professor emeritus, Harvard Medical School

"Alle, der har med små børn at gøre, vil have gavn af at læse `Vidunderlige uger`. Denne bog er en øjenåbner for forældre, når det drejer sig om deres børns vækst, udvikling, adfærdsændringer og emotionelle følsomhed. Aspekter, som forældrene ellers ikke ville tænke over, eller som de ville have svært ved at forstå."
Catherine Snow, ph.d., Shattuck Professor of Education, 
Harvard Graduate School of Education

Ansvarsfraskrivelse:
Dette program er udviklet med den største omhyggelighed. Hverken producenten eller forfatterne kan dog holdes ansvarlige for eventuelle skader, som skyldes eventuelle fejl og/eller mangler i dette program.

Installer / Se i App Store

Skærmbilleder


Brugeranmeldelser

blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerSe i App Store