Dannebrog 800 Sticker Pack

Dannebrog 800 Sticker Pack
Pris: Gratis
Kategori:
Ingen stemmer
Udgivelsesdato: 5 april 2019
Firma: BestOnCourt ApS.
Størrelse: 6.56 MB
Version: 1.0
Udviklet til: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beskrivelse

Nu kan du sende Dannebrog 800 stickers til din familie, venner og kollegaer. Dannebrog 800 stickers er sjove klistermærker, der kan bruges i beskeder og der er lavet stickers til næsten enhver lejlighed.
Gå på opdagelse og find din ynglingssticker så du kan sende en fødselsdagshilsen, markere en sportsbegivenhed eller give en "thumbs up".

Disse stickers er lavet for at fejre Dannebrogs 800 års jubilæum der kulminerer 15. juni 2019. Ifølge legenden faldt Dannebrog ned fra himlen i 1219 i området, der idag er kendt som Estland og dette fejres på forskellige måder landet over. Stickers er en del af "Dannebrog 800" som er Danmarks-Samfundets bud på fejring af jubilæet. Danmarks-Samfundet er en upolitisk medlemsbaseret organisation, der med baggrund i dansk kultur har til formål at udbrede kendskabet til Dannebrog, blandt andet ved uddeling af flag og faner til myndigheder, organisationer og foreninger. Læs mere om "Dannebrog 800" på nettet: dannebrog800.dk, facebook.com/dannebrog800 eller danmarks-samfundet.dk. Du kan kontakte os via mail på ds@danmarks-samfundet.dk eller via telefon på 24 46 81 26

Installer / Se i App Store

Skærmbilleder


Brugeranmeldelser

blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerSe i App Store