CombiTime

CombiTime
Pris: Gratis
Kategori: Penge/Finansiering
Ingen stemmer
Udgivelsesdato: 6 oktober 2021
Firma: CombiTime Aps
Størrelse: 52.80 MB
Version: 1.0.0
Udviklet til: iPhone / iPod Touch

Beskrivelse

CombiTime er tidsregistrering på en helt ny måde


Kravene til at medarbejderne i Jeres virksomhed skal tidsregistrere har aldrig været større!
EU’s arbejdstidsdirektiv tilsiger, at alle virksomheder har pligt til at indføre et system til registrering og måling af medarbejdernes arbejdstid.
Ofte betyder dette, at virksomheden er nødt til at anvende forskellige typer af værktøjer til dette, da diversiteten og mangfoldigheden i måden man skal tidsregistrere på er stor.
Med CombiTime får du det ultimative værktøj til tids- og jobregistrering, der dækker hele virksomhedens behov, og som kan tilpasses løbende efterhånden som kravene måtte ændre sig. Og den dybe integration til diverse ERP- og økonomisystemer sikrer, at den tekniske platform optræder som ét samlet system.

Tidsregistrering

Registrering af fremmøde, pauser, fravær m.v. foretages via den intuitive Mobil App. Alle registreringsklienten kan konfigureres til individuelle behov, fra det helt simple og til det mere avancerede. Konfigurationen kan ske helt ned på den enkelte medarbejder hvis man ønsker det. Dagsnormer, ugenormer eller andre periodenormer opsættes fleksibelt og generisk.

Ordreregistrering

Via Mobil App eller Shop Floor registreringsklient kan foretages registrering på forskellige ordretyper, herunder produktioner, projekter, samt interne aktiviteter. Ordreregistreringen dækker også registrering af vareforbrug på ordrerne, samt registrering af diverse ekstra omkostninger. Alle registreringer danner grundlag for ordrens efterkalkulation der løbende opdateres. I produktionsmodulet kan oprettes styklister og produktionsruter, begge dele med mulighed for versionsstyring.

Installer / Se i App Store

Skærmbilleder


Brugeranmeldelser

blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerSe i App Store