Loui & Bearnaisen

Loui & Bearnaisen
Pris: 49,00 kr.
Kategori:
Ingen stemmer
Udgivelsesdato: 22 januar 2019
Firma: Makeable
Størrelse: 49.44 MB
Version: 1.0
Udviklet til: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beskrivelse

Om du er til nem aftensmad, dugfriske salater eller skoldhede supper. Lune brød og boller, hurtige madpakker, sprøde snacks eller obligatorisk fredagskage. Louiogbearnaisen er din bedste kammerat i køkkenet - og ved spisebordet.

Louiogbearnaisen er spækket med mere end +700 nemme og inspirerende opskrifter, professionelle, mundvandsløbende billeder, og enkle step-by-step fremgangsmåder - lige til at gå til.

Du finder hverken en løftet pegefinger eller lange opskrifter, som tager halve eller hele dage at lave. Opskrifterne er til dig som er vild med mad, men ikke suser rundt i køkkenet i timevis.

Kort sagt: Har du en sulten mave som rumler, og søde tænder som rasler, så kom med. Hiv appen ned. Der er plads om spisebordet og du er inviteret.

I appen får du løbende nye opskrifter, og alle opskrifter, som bliver udgivet på louiogbearnaisen.dk, lander selvfølgelig også her. Men det er ikke det hele - hver måned får du en spritny opskrift, som eksklusivt deles i appen.

Bag louiogbearnaisen
Louise har udviklet opskrifter i mere end 10 år til madbloggen Louiogbearnaisen.dk. Hun har en bachelor i ernæring og sundhed med speciale i ledelse, fødevarer og service, og arbejder i dag som professionel madfotograf og foodstylist.

Features:
- Mere end 700 opskrifter - alt fra nem aftensmad, salater og supper til kager, snacks.

- Søg nemt efter opskrifter via opskriftstitel eller ingredienser (aka. tøm nemt køleskabet)
brød og

- Gem dine favorit opskrifter, så du altid hurtigt kan finde dem igen, når maven råber og de søde tænder rasler.

- Streg ingredienser og fremgangsmåde ud undervejs, så du altid kan se, hvor langt du er nået i opskriften.

- Tilføj dine egne noter til opskrifterne, hvis du laver ændringer undervejs, eller synes der skal dobbelt op af chokolade i fx. "The best Chocolate Chip Cookies"

- Lav mad uden at bøvle med din mobil der lukker ned - med anti-lock funktionen, undgår du med fedtede fingre at skulle kæmpe for at åbne den igen.

Installer / Se i App Store

Skærmbilleder


Brugeranmeldelser

blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerSe i App Store