Cosmo Child App

Cosmo Child App
Pris: 299,00 kr.
Kategori: Fitness & vægttab
Ingen stemmer
Udgivelsesdato: 2 oktober 2019
Firma: Cosmo Child Denmark IVS
Størrelse: 46.12 MB
Version: 1.0
Udviklet til: iPhone / iPod Touch

Beskrivelse

Cosmo Child er en børnetrivselsapp til dig som forælder, der ønsker at styrke dit barns trivsel. En app fyldt med let anvendelige trivselsværktøjer, som kan hjælpe dit barn til et højere selvværd, at håndtere forskellige følelser, finde indre ro og en bedre søvn. Lær dit barn at slappe af med guidede øvelser, der bringer nærvær og balance i dit barns liv med bare få øvelser om dagen.

Universet er ikke kun for dig der oplever aktuelle udfordringer med dit barn, men også for dig der generelt ønsker at forebygge og styrke dit barns indre fundament. Ved at introducere dit barn til forskellige trivselsværktøjer, bidrager du til, at dit barn nu og senere i livet bedre vil være i stand til at navigere i livets udfordringer og opnå størst mulig trivsel.

Sammen styrker vi børns trivsel.


Om indholdet

Appen består af meditationer, historier, musik, stilhedsøvelser, EFT (Emotionel Freedom Technique), akupressursteknikker og forskellige trivselsværktøjer i et animeret univers. Værktøjerne er nemme at anvende og målrettet aldersgrupperne 3-5, 6-8 og 9-12 år.

For at sikre en høj kvalitet har Cosmo Child udvalgt en række eksperter og børneambassadører, som har bidraget med viden og indhold til appen. Det er blandt andet:

Katrine Birk, akupressur
Zennie Bonde Mogensen, historier
Bastian Overgaard, stilhedsøvelser
Gitte Winther Graugaard, historier og meditationer
Jørgen Svenstrup, meditationer
Ninka Bernadette-Mauritson, meditationer
Jesper Westmark, meditationer
Mette og Peter Junker, værktøjer, meditationer og historier
Mette Barfoed, EFT (Emotional Freedom Technique)
Christopher Lloyd Clarke, musik

Appens formål er at hjælpe det stigende antal af børn, der oplever mistrivsel i hverdagen. Værktøjerne er forebyggende og en del af en holistisk tankegang, hvor det at pleje og styrke børn indefra, er ligeså vigtigt for børns trivsel, som det at spise sundt og bevæge sig.

Tilmelding, pris og betingelser

Cosmo Child børnetrivselsapp kan downloades i App Store til et engangsbeløb på 299 kr. Du binder dig ikke til et abonnement, men får ubegrænset adgang til alle appens trivselsværktøjer.

Denne pris er for danske kunder. Prisfastsættelse i andre lande kan variere.
Der er ingen 3. parts reklamer i appen.

Installer / Se i App Store

Skærmbilleder


Brugeranmeldelser

blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerSe i App Store