Ergonomi

Ergonomi
Pris: Gratis
Kategori: Fitness & vægttab
Ingen stemmer
Udgivelsesdato: 3 december 2013
Firma: Dansk Center for Undervisningsmiljø
Størrelse: 71.82 MB
Version: 1.2.0
Udviklet til: iPhone / iPod Touch

Beskrivelse

Computere, tablets og smartphones er i høj grad blevet en del af hverdagen for de fleste børn og unge. Denne guide formidler grundlæggende viden om god ergonomi og præsenterer øvelser, som kan bruges til at løsne musklerne og få bevægelse i kroppen. Formålet med øvelserne er at forebygge spændinger i kroppen som følge af stillesiddende timer ved de digitale medier.

Bærbare computere, tablets og smartphones kan du tage med dig, og du er ikke begrænset af at skulle sidde ved bord og stol. Men både ved de mere stationære redskaber som fx computere og de mobile enheder er det vigtigt, at der er bevidsthed omkring, hvordan du lytter til kroppen og giver fysikken positiv opmærksomhed.

Menneskekroppen er bygget til bevægelse, og jo mere vi bruger vores krop, des stærkere bliver den. Men det omvendte er også tilfældet!

Installer / Se i App Store

Skærmbilleder


Brugeranmeldelser

Ergonomi
stemmer: iPhone/iPad App - Ergonomistemmer: iPhone/iPad App - Ergonomistemmer: iPhone/iPad App - Ergonomistemmer: iPhone/iPad App - Ergonomistemmer: iPhone/iPad App - Ergonomi
Ole Juhl
Ergonomi
LEG, LÆR OG HOLD DIN KROP SUND!DCUM har udviklet en App, der kan bruges af store og små, børn og voksne.App'en giver både gode råd og vejledning om, hvordan du bedst bruger din computer, tablet, og smart telefon uden at mishandle din krop og fx få muskelsmerter.App'en viser levende tegninger med gode og sjove øvelser. Små børn kan lege sig til forebyggelse af skader på kroppen, når de muntrer sig i det digitale univers.Unge og voksne kan både læse om ergonomi og få viden om hensigtsmæssige arbejdsstillinger ved skærmarbejde. Du får også vist øvelser til at forebygge og afbøde ømhed og stivhed i kroppen, der er forårsaget af statisk, stillesiddende arbejde.Hent app'en og brug minutter på den og timer med skærmen.
Ergonomi
stemmer: iPhone/iPad App - Ergonomistemmer: iPhone/iPad App - Ergonomistemmer: iPhone/iPad App - Ergonomistemmer: iPhone/iPad App - Ergonomistemmer: iPhone/iPad App - Ergonomi
Ole Juhl
Ergonomi
LEG, LÆR OG HOLD DIN KROP SUND! DCUM har udviklet en App, der kan bruges af store og små, børn og voksne. App'en giver både gode råd og vejledning om, hvordan du bedst bruger din computer, tablet, og smart telefon uden at mishandle din krop og fx få muskelsmerter. App'en viser levende tegninger med gode og sjove øvelser. Små børn kan lege sig til forebyggelse af skader på kroppen, når de muntrer sig i det digitale univers. Unge og voksne kan både læse om ergonomi og få viden om hensigtsmæssige arbejdsstillinger ved skærmarbejde. Du får også vist øvelser til at forebygge og afbøde ømhed og stivhed i kroppen, der er forårsaget af statisk, stillesiddende arbejde. Hent app'en og brug minutter på den og timer med skærmen.
blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerSe i App Store