NM Klinik

NM Klinik
Pris: Gratis
Kategori: Fitness & vægttab
Ingen stemmer
Udgivelsesdato: 5 januar 2019
Firma: Patrick Pereira Nielsen
Størrelse: 74.51 MB
Version: 1.2.2
Udviklet til: iPhone / iPod Touch

Beskrivelse

Vores mission med NM Klinik er, at sikre dig en hurtig og fleksibel online adgang til speciallæger og sygeplejersker uanset hvor du befinder dig, og lige når du har behov for det.

Vi er dedikerede til at gøre adgangen til sundhedsvæsenet endnu mere tilgængeligt for dig som patient, så det kan passe ind i en travl hverdag, hvor det kan være svært at presse personligt fremmøde ind i kalenderen.

Vi står klar til at visitere dig fra kl. 08.00-18.00 i hverdagene og kl. 08.00-13.00 i weekenderne. I forbindelse med visiteringen afgør vi om, hvilke speciallæge du skal tale med samt hvorvidt der er behov for et fysisk fremmøde i klinikken eller om problematikken kan løses via en videokonsultation. Du kan anvende vores app i forhold til spørgsmål vedrørende dit helbred, dine børns sygdomssymptomer, receptfornyelser, tidsbestilling osv.

Vores tilknyttet personale er det personale du normalt ville møde i en fysisk lægepraksis. Du kan derfor være rolig ved en videokonsultation hos vores speciallæger eller sygeplejersker i NM Klinik.

Installer / Se i App Store

Skærmbilleder


Brugeranmeldelser

blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerSe i App Store