Fuglefeltguiden

Fuglefeltguiden
Pris: 99,00 kr.
Kategori: Livsstil
Ingen stemmer
Udgivelsesdato: 11 december 2018
Firma: Gyldendal
Størrelse: 1.57 GB
Version: 1.0
Udviklet til: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beskrivelse

En ny, unik og fyldestgørende app til at identificere fugle i naturen i Norden. Pædagogisk designet så den både kan anvendes af begyndere og feltbisser. App'en har fugletavler, der fungerer som en nem nøgle, kort over udbredelse og mulighed for brugeren for selv at tilføje noter med geografisk præcision samt at dele noterne med andre. Vil du fortælle nogen, at du har spottet en rød glente, så er det nemt!

• 415 fuglearter
• 1100 fantastiske fotos
• 340 fuglestemmer
• 400 udbredelseskort
• +sammenligningstavler for måger, rovfugle og vadefugle

Fuglefeltguidens intuitive brugerflade guider dig let til en sikker artsbestemmelse og du kan søge på form, størrelse, næbform og farver. Zoom ind på de højtopløselige billeder og studer artskendetegn og detaljer. Del dine observationer og noter via Google Maps og de sociale medier - du kan også benytte appen, når du er offline!

Appen bygger på den grundige Fuglefelthåndbog (3. udgave) skrevet af naturforfatter og fuglefotograf Lars Gejl, som omfatter samtlige nordiske ynglefugle og trækgæster. Lars Gejl står desuden bag en lang række succesfulde fuglebøger.

Installer / Se i App Store

Skærmbilleder


Brugeranmeldelser

Fuglefeltguiden
stemmer: iPhone/iPad App - Fuglefeltguidenstemmer: iPhone/iPad App - Fuglefeltguidenstemmer: iPhone/iPad App - Fuglefeltguidenstemmer: iPhone/iPad App - Fuglefeltguidenstemmer: iPhone/iPad App - Fuglefeltguiden
MOXTELL
Super, men fylder lidt
En super flot opdatering som bestemt er alle pengene værd. Flere fugle og billeder end tidligere udgave. Opdaterede udbredningskort og superflotte fotos. Mange fuglelyde. Uundværlig for den fugleinteresserede - amatøren som entusiasten. Eneste anke er, at den fylder liiiige lovlig meget på telefonen ;-)
blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerSe i App Store