Tempur

Tempur
Pris: Gratis
Kategori: Livsstil
Ingen stemmer
Udgivelsesdato: 13 januar 2020
Firma: inCaptiva A/S
Størrelse: 40.69 MB
Version: 1.0
Udviklet til: iPhone / iPod Touch

Beskrivelse

Denne app er tiltænkt dig som TEMPUR rådgiver, der ønsker at blive endnu bedre og dygtigere til at rådgive og vejlede dine kunder i TEMPURs univers og produkter. App’en giver dig derudover dybdegående viden om søvn generelt og ruster dig til at kunne formidle dette i din butik. App’en skal gøre vejen fra dig som forhandler og til TEMPUR kortere og kommunikation mellem jer nemmere. Samtidig skal den være med til at give dig et overblik over de aktiviteter og tiltag, TEMPUR lancerer. Sidst, men ikke mindst, giver app’en på en sjov og lærerig måde ny viden omkring både TEMPUR og søvn igennem et underholdende quiz-element.

TEMPURs træningsapp er en intern app, der skal bruges til at træne, vejlede og kommunikere med TEMPURs forhandlernet i Danmark.
Den skal fungere som en kommunikationsplatform mellem TEMPUR og deres forhandlere, og i app’en findes information omkring:
- Produkter (herunder eksisterende og kommende produkter)
- Kampagner (kampagneoversigter, visuals, informationer)
- Medarbejdere (kontaktoplysninger, billeder, områdeansvarlige)
- Aktiviteter (produktlanceringer, kampagner, træninger)
- Træning (salgstræning, fabriksbesøg)
- Nyheder (ny søvnforskning, branchespecifikke nyheder)
App’en indeholder et gennemgående quiz-element, der jævnligt opdateres, så forhandlerne har mulighed for at holde sig ajour med de nyheder og ændringer, der kommer i TEMPURs univers. Derudover fungerer app’en som et konkurrenceelement imellem de forskellige ansatte i kæderne, hvor de har mulighed for at konkurrere mod hinanden i deres viden omkring bl.a. TEMPURs produkter og historie.

TEMPURs historie begyndte, da NASA udviklede et trykabsorberende materiale, der skulle beskytte og give støtte til astronauter underraketopsendelse. De havde brug for en speciel måde at fordele vægt og tryk ligeligt på. Dette unikke materiale blev senere til TEMPUR®. Vores forskere og ingeniører har igennem forskning og udvikling perfektioneret og videreudviklet denne teknologi og skabt en kollektion af madrasser, senge og puder, som giver dig den bedste nattesøvn. TEMPUR er det eneste madras- og hovedpudebrand, der er anerkendt af NASA og certificeret af US Space Foundation. I dag kender kun en håndfuld af TEMPURs topforskere formularen bag TEMPUR materialet. Vi fremstiller udelukkende materialet på vores egne fabrikker i Danmark og USA. Vi investerer til stadighed i forskning og udvikling for at undersøge nytænkning inden for søvn og sikre, at vores teknologi og produkter altid leverer den bedst mulige søvn. Vores søvneksperter, designere og ingeniører arbejder hårdt for at sikre, at vores trykaflastende puder og madrasser giver dig den støtte og komfort, din krop har brug for. Det unikke TEMPUR-materiale er designet til at tilpasse sig din kropsform, absorbere bevægelse og aflaste tryk alle de rigtige steder – alt sammen så du kan få en bedre og mere rolig søvn.

Installer / Se i App Store

Skærmbilleder


Brugeranmeldelser

blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerSe i App Store