carePlan inmente

carePlan inmente
Pris: Gratis
Kategori: Medicinsk
Ingen stemmer
Udgivelsesdato: 10 november 2015
Firma: e-mergency
Størrelse: 19.45 MB
Version: 1.1.5
Udviklet til: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beskrivelse

carePlan™ inmente er en kalender-applikation med udvidet funktioner til smartphones til mennesker med let til moderat demens. Applikationen er et værktøj, som kan være med til at skabe en struktureret og overskuelig hverdag for mennesker med demens samtidig med, at den vejleder i dagens gøremål.
Via simple gennemgange, med egne billeder og tekst, hjælper carePlan™ inmente brugeren til, hvordan man udfører forskellige aktiviteter - f.eks. hvordan man vasker sit tøj. For at udføre en aktivitet følger brugeren ganske enkelt de forskellige gennemgange fra start til slut og får derefter at vide, at aktiviteten er fuldført.

carePlan™ inmente er udviklet med afsæt i brugervenlighed, hvor der er lagt vægt på en simpel og logisk struktur og er derfor let anvendelig for brugere med demens. Applikationen har en synlig struktur med fokus på hele tiden at guide brugeren. carePlan™ inmente påminder også brugeren om dagens gøremål. F.eks. når brugeren skal huske at tage medicin, har en aftale uden for eget hus, eller blot skal huske at tage vasketøjet ud af vaskemaskinen.

Installer / Se i App Store

Skærmbilleder


Brugeranmeldelser

blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerSe i App Store