Favrskov MMC

Favrskov MMC
Pris: Gratis
Kategori: Medicinsk
Ingen stemmer
Udgivelsesdato: 9 september 2015
Firma: Sarah Bach Munkholm
Størrelse: 23.32 MB
Version: 4.0.9
Udviklet til: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beskrivelse

MyMedCards PRO – Sundhedsfaglig information lige ved hånden

MyMedCards er en app-baseret løsning, der har til formål at højne kvaliteten og øge tilgængeligheden af faglig information til sundhedspersonalet. Løsningen er testet og videreudviklet i både regionalt og kommunalt regi.

Dette er en specialtilpasset MyMedCards PRO løsning til Favrskov Kommune, som henvender sig til sundhedsinstitutioner herunder regioner, hospitaler, afdelinger, kommuner og private sundhedsfaglige virksomheder. Den giver mulighed for at levere alle praktiske og faglige informationer til jeres sundhedspersonale - lokale såvel som nationale – via egen specialtilpassede version af MyMedCards app’en. Informationerne i app’en opdateres og vedligeholdes med få klik og holder således altid personalet up-to-date. Relevant viden samles ét sted, og personalet kan koncentrere sig om kerneopgaven – borgerne og patienterne. 

MyMedCards PRO medfører følgende gevinster:
Øget kvaliteten af tilgængeligt sundhedsfaglig information, således har sundhedspersonalet den nyeste og mest troværdige viden lige ved hånden, som kan medvirke til at forhindre fejl og utilsigtede hændelser.
Øget tilgængelighed af relevant sundhedsfaglig information.
Økonomiske besparelser, da vi eliminerer forbruget af papirer, udprint og laminering og samtidig reducerer tiden brugt på informationssøgning.
Øget tryghed og patientomsorg, da personalet kan føle sig mere trygge med den kvalitetsrige viden, således at personalet kan bevare fokus på deres kerneopgave – nemlig borgerne og patienterne.

Prøv vores MyMedCards FREE: Denne app er gratis og anvendes af over 500O sundhedsprofessionelle landet over. Den kan downloades direkte via App Store og Google Play under navnet ”MyMedCards”. Med mere end 500 forskellige informationer har du adgang til alt relevant information til dig som sundhedspersonale.
Vil du høre mere om vores løsninger, så kontakt os endelig på kontakt@mymedcards.dk eller se mere på vores hjemmeside www.mymedcards.dk 

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Installer / Se i App Store

Skærmbilleder


Brugeranmeldelser

blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerSe i App Store