Knoglebogen

Knoglebogen
Pris: Gratis
Kategori: Medicinsk
Ingen stemmer
Udgivelsesdato: 22 april 2015
Firma: OUH – Odense Universitetshospital
Størrelse: 57.33 MB
Version: 1.1.0
Udviklet til: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beskrivelse

Radiologisk afdeling, Odense Universitetshospital har i samarbejde med Dansk Forening for Muskuloskeletal Radiologi gennem de sidste år arbejdet med en form for referenceprogram for konventionelle røntgenundersøgelser – ”Knoglebogen”.

Den har nu efterhånden fået sin endelig form og nu også som applikation. App’en er til fri afbenyttelse og inspiration til opdatering af knogleprotokollerne på din afdeling, ligesom den er udformet således at den også kan anvendes af ikke-radiologisk personale, i afsnittet for ”Klinikere”.

Grundlaget for udarbejdelsen er baseret på knogleprotokoller fra adskillige afdelinger i Danmark og den oprindelige udgave udkom primo 2007. Protokollerne er nu opdateret med digitale optagelser på receptorplader.

Arbejdet med opdateringen er primært blevet foretaget af radiograferne Janni Jensen, Lone Brunshøj Christiansen og Lise Ludvigsen i samarbejde med overlæge Trine Torfing, specialansvarlig for den muskuloskeletale sektion på Odense Universitetshospital. App’en er udviklet i samarbejde med og del af: https://gamelab4health.dk samt MedWare. Gamelab4Health er et EU-projekt financieret af Regional-og Socialfondsmidler efter indstilling af Vækstforum.

Da det har været et meget stort arbejde at indsamle veleksponerede, velpositionerede røntgenbilleder samt at foretage utallige rettelser i tekst og billeder, kan der forekommer småfejl og vi hører meget gerne fra dig.
Respons modtages gerne på mail: trine.torfing@rsyd.dk

De bedste hilsner
Arbejdsgruppen ved Radiologisk afdeling, OUH samt Bestyrelsen for Dansk Foreningen for Muskuloskeletal Radiologi.

Installer / Se i App Store

Skærmbilleder


Brugeranmeldelser

blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerSe i App Store