MS Dagbog

MS Dagbog
Pris: Gratis
Kategori: Medicinsk
Ingen stemmer
Udgivelsesdato: 14 maj 2013
Firma: Biogen Inc.
Størrelse: 11.62 MB
Version: 2.0
Udviklet til: iPhone / iPod Touch

Beskrivelse

HVORFOR DU, SOM PATIENT BØR BRUGE DENNE APP
Det er vigtigt, man tager sin medicin som foreskrevet. Man kan kun forvente den ønskede effekt af behandlingen, hvis man tager sin medicin som foreskrevet. Denne App kan hjælpe dig med at tage din medicin, som foreskrevet og kan også lette kommunikationen med din læge. Gør det til en vane at skrive i dagbogen, og hvordan du har det. Du kan så maile det af indholdet i dagbogen, du ønsker, til din læge inden du kommer til næste besøg, så din læge kender din histore.

DISCLAIMER

Oplysningerne i denne app er kun beregnet til at give generel information om anvendelsen af lægemidlet Avonex/Fampyra/Tysabri, og App'en udgør alene et hjælperedskab for dig som patient. Du skal altid tage Avonex/Fampyra/Tysabri nøjagtigt som ordineret af din læge, og oplysningerne indeholdt i denne app kan aldrig træde i stedet for konsultation hos din egen MS-læge eller -sygeplejerske. Kontakt derfor altid din egen MS-læge eller -sygelejerske, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl. Biogen Idec garanterer og indestår ikke for funktionaliteten af denne app, herunder for at alarmfunktionerne virker i overensstemmelse med hensigten.

Installer / Se i App Store

Skærmbilleder


Brugeranmeldelser

MS Dagbog
stemmer: iPhone/iPad App - MS Dagbogstemmer: iPhone/iPad App - MS Dagbogstemmer: iPhone/iPad App - MS Dagbogstemmer: iPhone/iPad App - MS Dagbogstemmer: iPhone/iPad App - MS Dagbog
Dette kaldenavn
Anmeldelse;
Virker ikke! Udelukkende links til hjemmesider
blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerSe i App Store