Pleje Borger

Pleje Borger
Pris: Gratis
Kategori: Medicinsk
Ingen stemmer
Udgivelsesdato: 3 december 2013
Firma: Dansk Telemedicin A/S
Størrelse: 1.38 MB
Version: 2.2
Udviklet til: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beskrivelse

Optimering af sårbehandlingen
Målet med sårjournalen er at skabe bedre kommunikation og interaktion mellem alle involverede personer i den primære og sekundære sektor til glæde for personale og patienter. Samtidig giver sårjournalen besparelser i tid både på hospitalerne og i kommunerne.

Bedre udnyttelse af eksperter
Alle involverede parter kan følge med i alle patienters tilstand elektronisk. Ambulatoriet vil blive kontaktet af den daglige plejer, hvis de skønner, at der er behov derfor. En god tovejskommunikation lige når behovet er der.

Bedre diagnosticering og opfølgning
Diagnosticeringen foregår på baggrund af billeder, videoklip samt standardiserede skemaer. Når patienten er i behandling bliver alle relevante spørgsmål gennemgået, uanset om de tilses af fodterapeut, hjemmepleje, sårsygeplejerske, praktiserende læge eller speciallæge. Dette er også grundlaget for den enkle opfølgning af om såret heler som det skal.

Samlingspunktet om patienten - organisering af arbejdet
Sår journalen fungerer som samlingspunkt for alle i forhold til patienten. Systemet er fleksibelt og dynamisk og kan tilpasses forskellige arbejdsprocedurer og forskellige organiseringer.

Appen pleje.net er værktøjet til overførsel af data fra borgeren til journalen.

Installer / Se i App Store

Skærmbilleder


Brugeranmeldelser

blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerSe i App Store