Bech-Bruun Dawn Raid

Bech-Bruun Dawn Raid
Pris: Gratis
Kategori: Penge/Finansiering
Ingen stemmer
Udgivelsesdato: 22 december 2017
Firma: app-works.dk
Størrelse: 38.28 MB
Version: 1.1
Udviklet til: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beskrivelse

Bech-Bruuns dawn raid-app er et uundværligt element i en moderne virksomheds dawn raid-beredskab. Med app’en har I altid vejledning og de vigtigste råd lige ved hånden, ligesom app’en sikrer en genvej til Bech-Bruun, så I hurtigst muligt kan få adgang til den bedste rådgivning fra vores eksperter i tilfælde af et uanmeldt besøg fra konkurrencemyndighederne.

Bech-Bruuns dawn raid-app indeholder bl.a. følgende features:

• Kort og præcis step by step-vejledning til, hvordan I forholder jer, hvis konkurrencemyndighederne kommer på besøg
• Mulighed for at kontakte Bech-Bruuns eksperter i konkurrenceret via app’en
• Mulighed for via din telefon at sende fotos af myndighedernes grundlag for kontrolundersøgelsen (beslutning om kontrolundersøgelse og dommerkendelse) til Bech-Bruuns eksperter

Bech-Bruun bistår hvert år virksomheder i forbindelse konkurrencemyndighedernes kontrolundersøgelser. Bech-Bruuns dawn raid-app sikrer øjeblikkelig adgang til praktisk og anvendelig rådgivning, så virksomhedens medarbejdere kan håndtere en ellers kompleks situation roligt og professionelt.

Bech-Bruun er en af Nordens førende advokatvirksomheder med over 500 specialiserede og erfarne medarbejdere. Vi har kontorer i København, Aarhus og Shanghai. Vi rådgiver inden for alle områder af erhvervsjuraen.

Installer / Se i App Store

Skærmbilleder


Brugeranmeldelser

blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerSe i App Store