IIoT

IIoT
Pris: Gratis
Kategori: Penge/Finansiering
Ingen stemmer
Udgivelsesdato: 16 august 2018
Firma: IOT CARE
Størrelse: 35.81 MB
Version: 1.6.31
Udviklet til: iPhone / iPod Touch

Beskrivelse

IIoT - er en Facility Management app der giver dig overblik over Kommunens IoT-udstyr, alarm status på enhederne samt en installationskanal til at koble IoT-enheder til eller fra platformen.

Du kan nemt danne dig et overblik over dagens opgaver, som teknisk service har til dig, samtidig med, at du kan tilføje dine egne opgaver og huskelister til dagens gøremål. Som teknisk servicemedarbejder kan du overvåge hele dit områdes IoT-udstyr og se hvilke enheder har behov for at blive tilset. Du bliver med googlemap guidet frem til sensoren med aktiv alarmstatus, så denne kan udbedres.

Installationsmodulet sørger for at guide dig igennem opsætning af enheder med en installations- vejledning til sensorerne, hvorefter de er klar til at blive koblet til platformen. Det er også her du kan fjerne en sensor fra platformen.

"IIoT" udvikles løbende, så der vil over tid komme flere funktioner og værktøjer.

For at kunne benytte dig af "IIoT", skal din Kommunes forvaltning abonnere på ydelsen, og du skal have tildelt dit brugernavn og adgangskode af administratoren. Dette login skal du benytte første gang du logger ind og hvis du igennem en længere periode ikke har benyttet dig af app'en

Der kan være begrænset adgang til nogle af ikonerne afhængig af den enkelte Kommunes opsætning.

Installer / Se i App Store

Skærmbilleder


Brugeranmeldelser

blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerSe i App Store