KemiTjek

KemiTjek
Pris: Gratis
Kategori: Reference
Ingen stemmer
Udgivelsesdato: 25 juni 2015
Firma: Videncentret for Landbrug
Størrelse: 5.33 MB
Version: 1.2.1
Udviklet til: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beskrivelse

KemiTjek hjælper dig til at undgå bøder for opbevaring og anvendelse af ulovlige pesticider.
Scan stregkoden på pesticidemballagen eller tast cifrene i registreringsnummeret og få straks at vide, om det fortsat er lovligt at opbevare og anvende produktet. Resultatet vises med letforståelige grønne, gule, lyserøde og mørkerøde farvekoder.
Grøn indikerer, at produktet er fuldt lovligt at bruge og opbevare, mens gul og lyserød betyder, at der er ting omkring brug eller opbevaring, man skal være opmærksom på. Koden mørkerød betyder, at pesticidet er forbudt, og derfor snarest skal afleveres til kommunens genbrugsstation.
Efter scanning kan du sende en oversigt over de scannede produkter pr. mail.
KemiTjek opdateres løbende med oplysninger fra Middeldatabasen.dk, hvilket sikrer, at informationerne altid er ajour med nyeste lovgivning.

Installer / Se i App Store

Skærmbilleder


Brugeranmeldelser

KemiTjek
stemmer: iPhone/iPad App - KemiTjekstemmer: iPhone/iPad App - KemiTjekstemmer: iPhone/iPad App - KemiTjekstemmer: iPhone/iPad App - KemiTjekstemmer: iPhone/iPad App - KemiTjek
betina.moviegirl
Virker ikke når man er ny bruger
Som ny bruger kan jeg ikke få lov til, at oprette mig i app, hvilket gør at jeg ikke kan bruge appen. Det synes jeg er ret ærgelig. Håber at I får det løst.
blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerSe i App Store