Monster Matematik

Monster Matematik
Pris: 25,00 kr.
Kategori: Spil
Ingen stemmer
Udgivelsesdato: 22 august 2019
Firma: Jacob Ussing Olsen
Størrelse: 107.88 MB
Version: 1.0
Udviklet til: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beskrivelse

Så er det her. Det monstersjove monster matematikspil, hvor du kan slå de mest skøre og ulækre prutter og ræbe de mest kvalmefrembringende bøvser. Så find din regnehjerne frem, pak din duftevand og hold dig endelig godt for næsen, for nu skal du med på dit livs fæleste regneeventyr sammen med de hæmningsløse og ildelugtende prutte- og bøvsemonstre Muggen Mås og Bøvse Bob. Er du klar?? Okay, vi gør klar til fart off: 1, 2, 3, weeeeeeee.

I Monster Matematik kan du dyste i regnestykker mod enten computeren eller udfordre familie eller venner til en stinkende prutte- eller bøvseduel. Hvis du svarer rigtigt og hurtigst, kan du endelig prutte din farmor i hovedet eller bøvse på din irriterende lillebror. Men pas på! Svarer du forkert eller for langsomt, kan du risikere selv at få en skoldende flammeprut eller en øredøvende operabøvs lige tilbage i hovedet.

Og hvis du hellere vil udforske monstrenes verden med nogle afslappende hyggefimser kan du tage på eventyr med Muggen Mås og Bøvse Bob. Du kan for eksempel hjælpe dem med at befri Kong Blå, som bliver holdt fanget af de onde løbesnottere i den store snotvulkan. Du kan også hjælpe det lille monster Lille Fis med at blive beskidt og ulækker igen. Han er nemlig kommet til at gå i bad og er derfor blevet alt for ren. Adder badder!

I Monster Matematik kan du:

- Øve hovedregning med de fire forskellige regnearter.
- Lære tallene fra 0 til 10.000 at kende.
- Udkæmpe matematikdueller mod familie og venner.
- Opleve over 20 forskellige skøre og vilde prutter og bøvser.
- Spille prutte- og bøvsemelodier på dine vundne medaljer.
- Opleve hyggelige fortællinger med flotte illustrationer til.

Det adaptive niveaureguleringssystem sikrer, at man altid bliver tilpas udfordret - lige meget om man er på nybegynder- eller ekspertniveau.

Installer / Se i App Store

Skærmbilleder


Brugeranmeldelser

blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerSe i App Store