MøllerMadsen Race Club

MøllerMadsen Race Club
Pris: Gratis
Kategori: Sport
Ingen stemmer
Udgivelsesdato: 25 august 2017
Firma: Apps4all ApS
Størrelse: 63.89 MB
Version: 5.58.0
Udviklet til: iPhone / iPod Touch

Beskrivelse

Nicolaj

Nicolaj Møller Madsen er drevet af passion og et gigantisk vinderinstinkt. Det har givet ham masser af sejre i racerkarrieren, der startede i en gokart, hvor han efter tre danske og to tyske mesterskaber toppede den del af karrieren som europamester og VM-bronzevinder. Siden gokart har Nicolaj kørt sportsvogn, og det er her, hans ambitioner ligger – blandt andet WW Scirocco Cup, Audi Sport TT Cup og GT-klasserne GT3 og GT4, der er nogle af Europas ypperste sportsvognsklasser.

MøllerMadsen Race Club
MøllerMadsen Race Club er et unikt erhvervsnetværk, hvor omdrejningspunktet er at give medlemmerne gode oplevelser. Tid er en dyrebar ressource for mange mennesker, så derfor skal medlemmer have noget med fra alle netværksmøde.

For Nicolaj er MøllerMadsen Race Club helt nødvendigt for karrieren. En karriere som racerkører er en professionel forretning, og i den forbindelse er et stærkt netværk en af de hjørnesten, det hele er bygget op om. Samtidig er der masser af personlig udvikling i det at drive et netværk med professionelle erhvervsfolk.

MøllerMadsen Race Club er opdelt i tre grupper - Fyn, Jylland og Sjælland - og har i alt 150 medlemmer. Hvert år er der otte årlige møder i hver gruppe samt nogle fællesarrangementer, men der ud over bliver der arrangeret ture til mange af Nicolajs løb i både Danmark og udlandet, ligesom der i løbet af året bydes på eksklusive oplevelser.

App'en er til sponsorer og medlemmer af Race Club, som løbende kan holde sig opdateret om nyheder, løb og arrangementer i Race Club. Samtidig er der er en nem kontaktliste over alle medlemmerne, så det gør det nemt at pleje netværket - også når der ikke er møder.

Installer / Se i App Store

Skærmbilleder


Brugeranmeldelser

blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerSe i App Store