Bogstavskolen

Bogstavskolen
Pris: 25,00 kr.
Kategori: Uddannelse
stemmer: iPhone/iPad App - Bogstavskolenstemmer: iPhone/iPad App - Bogstavskolenstemmer: iPhone/iPad App - Bogstavskolenstemmer: iPhone/iPad App - Bogstavskolenstemmer: iPhone/iPad App - Bogstavskolen 12 stemmer
Udgivelsesdato: 26 oktober 2012
Firma: LingApps ApS
Størrelse: 28.64 MB
Version: 3.1
Udviklet til: iPad

Beskrivelse

Bogstavskolen træner bogstavernes form og skriveretning.

Indholdet, herunder bogstavernes form og skriveretning, er udarbejdet af erfarne dansklærere.

Bogstavskolen giver mulighed for:
-----------------------------
• at træne skrivevejene
• at skrive selvstændigt efter skriveprikker
• at skrive frit
• lære bogstavernes placering i bogstavhuset
• at træne øje/hånd koordination
• at træne finmotorik


Appen bygger på 4 niveauer:
1. Former
2. Bogstaver
3. Alfabetet
4. Skriv selv

FREMGANGSMÅDE:
----------------
Det er vigtigt at barnet arbejder i kronologisk rækkefølge. Start derfor med Former. Først når barnet kan formerne, kan der arbejdes videre med bogstaverne. Når barnet kan bogstaverne, kan der arbejdes videre med at sætte alfabetet sammen.

Endelig kan barnet applicere hele træningen på niveau 4: “Skriv selv”. Dette niveau er det ultimative mål for barnet. Det indeholder et “bogstavhus”, hvor barnet kan skrive frit. Her er altså en mulighed for at vise at træningen har båret frugt! Bed fx barnet om at skrive et eller flere bogstaver og tage et billede af det. Kamera-knappen i programmet gemmer automatisk et billede til foto-albummet. Herefter kan børnene på skift vises deres billeder for hinanden.


1. FORMER
----------
Her skal barnet lære de gængse former, der ligger til grund for at kunne skrive bogstaverne. Barnet træner øje/hånd koordination og finmotorik, når de enkelte former skal tegnes. I bonusrunden skal barnet vise at det kan genkende formerne.

2. BOGSTAVER
-------------
Hvert bogstav vises i et bogstavhus. Træningen og læringen foregår på følgende måde:
1. Barnet skriver et bogstav, mens skrivevejen vises.
2. Barnet skriver et bogstav, uden at skrivevejen vises.
3. Bonus-niveau - hvor barnet skal genkende bogstavet.

3. ALFABETET
------------
Der vises små sekvenser af bogstaver på skærmen, hvor et bogstav er udeladt. Det er nu barnets opgave at indsætte det korrekte bogstav i sekvensen.
* Vokaler er røde, og konsonanter er blå.
* Bonus-niveau - hvor hele alfabetet skal sorteres.

4. SKRIV SELV
------------
Nu har barnet trænet og lært former, bogstaver og alfabetet, og det er nu tid til at skrive frit! Dette niveau indeholder et bogstavhus, hvor barnet kan skrive frit og øve sig på at sætte bogstaverne sammen til ord.

Her er en mulighed for at vise at træningen har båret frugt! Bed fx barnet om at skrive et eller flere bogstaver og tage et billede af det. Kamera-knappen i programmet tager automatisk et billede og gemmer det i foto-albummet. Herefter kan børnene på skift vises deres billeder for de andre i klassen.

Installer / Se i App Store

Skærmbilleder


Brugeranmeldelser

Bogstavskolen
stemmer: iPhone/iPad App - Bogstavskolenstemmer: iPhone/iPad App - Bogstavskolenstemmer: iPhone/iPad App - Bogstavskolenstemmer: iPhone/iPad App - Bogstavskolenstemmer: iPhone/iPad App - Bogstavskolen
Ida145
Fin app
En fin app med masser af læring i. Man skal dog ramme MEGET præcist indenfor stregerne, ellers lyder "ævlyden". Dette kan virke demotiverende, og gør at mine børn ofte ender med at give op. Desuden synes jeg det virker ulogisk, at den runde form skal tegnes med uret, når alle runde bogstaver skrives mod uret.
Bogstavskolen
stemmer: iPhone/iPad App - Bogstavskolenstemmer: iPhone/iPad App - Bogstavskolenstemmer: iPhone/iPad App - Bogstavskolenstemmer: iPhone/iPad App - Bogstavskolenstemmer: iPhone/iPad App - Bogstavskolen
Terkel09
Ingen feedback
Håbløst dårligt! Ingen feedback når en opgave er løst. Dødkedeligt
blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerSe i App Store