Sjov for børn

Sjov for børn
Pris: 9,00 kr.
Kategori: Uddannelse
stemmer: iPhone/iPad App - Sjov for børnstemmer: iPhone/iPad App - Sjov for børnstemmer: iPhone/iPad App - Sjov for børnstemmer: iPhone/iPad App - Sjov for børnstemmer: iPhone/iPad App - Sjov for børn 25 stemmer
Udgivelsesdato: 2 marts 2012
Firma: Tailmind
Størrelse: 17.63 MB
Version: 1.0
Udviklet til: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beskrivelse

Velkommen til Sjov for børn - et sjovt og lærerigt spil til børn i alderen 0-4 år. I Sjov for børn vil du se en masse spændende dyr, køretøjer og musikinstrumenter, f.eks. en løve, en ko, en flyvemaskine og en guitar.

Spillet er opdelt i tre dele: Peg og Lær, Lær med Gåder og Gæt et Billede.

Peg og Lær er en interaktiv billedbog, hvor barnet skal klikke på et dyr, et køretøj eller noget andet, hvorefter det, som barnet klikkede på, bliver animeret, og dets specielle lyd afspilles, f.eks. en hunds gøen. En stemme vil sige navnet på det, der bliver vist.

I Lær med Gåder er der ni forskellige puslespil at vælge imellem. Når barnet placerer en brik på den korrekte plads, bliver brikkens lyd afspillet, f.eks. lyden af en bil. Når et puslespil er færdigt, afspilles en munter og sjov lyd.

I Gæt et Billede vises der tre forskellige billeder, og en stemme vil bede barnet om at finde en bestemt ting, f.eks. "Hvor er flymaskinen?" Hvis barnet finder det korrekte ting, vil tingen blive animeret, og dens specielle lyd afspilles.

Interfacet er klart og tydeligt, interaktiv og perfekt til små børn. Alt i spillet er på dansk.

Installer / Se i App Store

Skærmbilleder


Brugeranmeldelser

blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerSe i App Store