Træn AP

Træn AP
Pris: 9,00 kr
Kategori: Uddannelse
Ingen stemmer
Udgivelsesdato: 20 september 2017
Firma: Jan Fredslund
Størrelse: 13.80 MB
Version: 1.0
Udviklet til: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beskrivelse

Her kan du på en sjov og anderledes måde træne begreberne i gymnasiefaget AP. Du kan terpe de latinske betegnelser ved at spille vendespil, du kan quizze om morfemer, adverbialled og ledsætninger, samt teste dig selv i eksamenslignende analyser af tekst.

Du kan løbende se, hvordan din personlige score forbedres, og du kan dele dine resultater med dine klassekammerater.

For nye 1g’ere i 2017 tæller AP med i karaktergennemsnittet på eksamensbeviset, og fagets læreplan har højnet kravene til jer elever. I skal på få uger tilegne jer kompetencer inden for morfologisk og syntaktisk analyse, men det er svært at finde tid til at træne i lektionerne inden den endelige prøve. Med denne app kan du nu træne på egen hånd med øvelser, der er lavet af gymnasielærere, og som er tilpasset AP’s krav. Hvis alle i klassen har ”Træn AP”, kan man også bruge den i skoletiden - man kan fx starte en lektion med 5 minutters vendespil om verber eller tage en lille test om syntaktisk analyse.

Som ugerne går, vil der tilføjes nye tests og quizzer i appen i løbet af efterårs-semesteret, så du kan terpe ekstra meget op til den endelige prøve. De fleste af teksterne er på dansk, men du finder også syntaktiske tests i engelsk, fransk, spansk og tysk. Almen sprogforståelse er nemlig med til at forbedre dine færdigheder i en lang række sprogfag på B og A-niveau i både 2g og 3g.

Tag udfordringen op, overrask din lærer, og træn AP på en sjovere måde!

Installer / Se i App Store

Skærmbilleder


Brugeranmeldelser

blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerSe i App Store