Fredericia Teater

Fredericia Teater
Pris: Gratis
Kategori: Underholdning
Ingen stemmer
Udgivelsesdato: 30 juli 2014
Firma: GSG&IF - Gund­sølillefodboldforening.
Størrelse: 39.61 MB
Version: 1.3.7.21
Udviklet til: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beskrivelse

Denne app giver dig direkte adgang til Fredericia Teater repertoire og giver et hurtigt overblik over alle vores aktiviteter i indeværende sæson.

Du vil finde beskrivelser af vores mange forestillinger, billeder, videoer og et direkte link til at bestille dine billetter.

Du kan læse de seneste nyheder fra Fredericia Teater og lære mere om vores vision, mission og mål.

Vores kontaktoplysninger er også inkluderet i den app, og giver dig mulighed for at forbinde med dig GPS for nem og hurtig retninger til Fredericia Teater.

Fredericia Teater er en markant institution inden for musical og musikteater. Teatret har status som egnsteater og er landskendt for sit skabende engagement indenfor musicalgenren.Det er et mål og en vision for teatret at spille en markant rolle i definitionen og udviklingen af morgendagens musical. Vi spiller og producerer kun nye musicals. Musicals vi enten selv udvikler, som vi udvikler sammen med andre. Eller musicals som aldrig har været spillet i Danmark.

Vi ønsker at afmystificere "det nye" ved at vise at nye forestillinger er fuldt ud lige så tilgængelige som de klassikere, der typisk spilles i Danmark. Ikke alle skal kunne lide alt. Men der skal være noget for alle. Også dem der ikke troede, at det var noget for dem!

Teatret danner herudover ramme om mere end 100 arrangementer årligt, der spænder over et bredt repertoire fra musicals, teater og opera til stand-up, shows, koncerter og konferencer.

Installer / Se i App Store

Skærmbilleder


Brugeranmeldelser

Fredericia Teater
stemmer: iPhone/iPad App - Fredericia Teaterstemmer: iPhone/iPad App - Fredericia Teaterstemmer: iPhone/iPad App - Fredericia Teaterstemmer: iPhone/iPad App - Fredericia Teaterstemmer: iPhone/iPad App - Fredericia Teater
MoiHaahr
Mangler IOS 11 kompatibilitet
Kan ikke køre på IOS 11
blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerSe i App Store