Legehjul

Legehjul
Pris: 19,00 kr
Kategori: Underholdning
Ingen stemmer
Udgivelsesdato: 18 april 2014
Firma: Kim Norgaard
Størrelse: 2.23 MB
Version: 1.0.0
Udviklet til: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beskrivelse

Hvad skal vi lege ?

App´en indeholder et legebibliotek med 14 lege, så I kan nemt vælge jeres favoritter og skifte lege, så ofte I vil. Legene er inddelt i aldersgrupper, så de yngste får mulighed for at vælge lege der ikke indeholder alt for mange regler. Der er videoforklaringer til hver leg som nemt forklarer hvad legen går ud på. Tip App´en til en ven og aftal en legedag. Du kan også se hvilken leg du har leget mest ved at klikke på stjernen i App' en.

Vi er en ganske almindelig familie. Mor, far og tre børn med job, skole, fritidsinteresser og hverdag. Vi elsker at lege, for når vi leger, opstår der magi.

Hvorfor elsker vi at lege? - fordi vi kommer til at grine, vi får bevæget os, vi bruger vores fantasi og bliver udfordret. Vigtigst af alt er, at vi er sammen i legen.

Ideen til denne App opstod, efter vi havde deltaget i succesfulde legedage i børnenes klasser. Efterfølgende lavede vi et papirslegehjul, som børnenes klasser kunne bruge i frikvarterne. Men hjulet blev ikke rigtig brugt, og når vi spurgte ind til hvorfor, var børnenes svar ofte, at de ikke kunne huske legenes regler og derfor var afhængige af hjælp fra en voksen. Et frikvarter er ikke fyldt med voksne, og derfor er det ikke muligt at få en voksen til at repetere lege og regler hele tiden.

Så begyndte vi at drømme..
Hvorfor ikke hjælpe børnene til at ”downloade” deres frikvarter?
Hvorfor stoppe der? Vi har mødt mange forældre, der - ligesom os - elsker at lege, og som sagtens kan bruge Legehjulet, når ungerne har legekammerater med hjem, i weekenden, til børnefødselsdagen eller udflugt i skoven eller på stranden.

”Vi laver en App”, tænkte vi. Men hvordan laver man en APP?
App-rejsen har været lang og spændende, men nu er vi der endelig. Takket være gode naboer, lån af børn og deres kammerater, grov udnyttelse af egne børn til lege-ideer og som spioner i vennekredsen, samt netværk som kunne lidt af det ene og det andet, er det lykkedes.

Appén er klar til download, og vi drømmer allerede om nye tiltag og flere lege. Hvem ved, måske mødes vi derude til en kæmpe legedag.

Installer / Se i App Store

Skærmbilleder


Brugeranmeldelser

Legehjul
stemmer: iPhone/iPad App - Legehjulstemmer: iPhone/iPad App - Legehjulstemmer: iPhone/iPad App - Legehjulstemmer: iPhone/iPad App - Legehjulstemmer: iPhone/iPad App - Legehjul
Chalotte Toft
Sjovt og afvekslende for både børn og voksne.
Ny og kreativ måde at opfordre børn og voksne til god gammeldags leg.
Legehjul
stemmer: iPhone/iPad App - Legehjulstemmer: iPhone/iPad App - Legehjulstemmer: iPhone/iPad App - Legehjulstemmer: iPhone/iPad App - Legehjulstemmer: iPhone/iPad App - Legehjul
Claus Nørgaard
Børnevenlig App
Super godt tiltag til børn. Her kan legene genopfriskes via små film.
blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerSe i App Store