NETVÆRK - Samtalekort fra SNAK

NETVÆRK - Samtalekort fra SNAK
Pris: 25,00 kr.
Kategori: Underholdning
stemmer: iPhone/iPad App - NETVÆRK - Samtalekort fra SNAKstemmer: iPhone/iPad App - NETVÆRK - Samtalekort fra SNAKstemmer: iPhone/iPad App - NETVÆRK - Samtalekort fra SNAKstemmer: iPhone/iPad App - NETVÆRK - Samtalekort fra SNAKstemmer: iPhone/iPad App - NETVÆRK - Samtalekort fra SNAK 1 stemmer
Udgivelsesdato: 14 december 2020
Firma: Get Growing ApS
Størrelse: 4.50 MB
Version: 1.1.0
Udviklet til: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beskrivelse

På jobbet er vi både vores kompetencer og faglighed samt mennesker. Dette spil sørger for at give plads til begge dele. På hvert kort er der ét spørgsmål, som er målrettet dit professionelle ‘jeg’ og et spørgsmål, der er mere personligt uden at være privat.

Spil spillet: Træk et kort, vælg det spørgsmål du vil stille og bestem, hvem der skal spørges. Herefter skal den der netop besvarede vælge et nyt spørgsmål og bestemme, hvem der skal svare.

Det giver mulighed for både den professionelle og personlige samtale, og skaber en naturlig overgang fra den ene slags samtale til den anden. I den ene samtale bliver vi klogere på vores samarbejde eller muligheder i forhold til netværk. I den anden samtale lærer vi det hele mennesker lidt bedre at kende.

Netværk-spillet fås kun i digital form. Det bliver dog senere udgivet i fysisk form, så glæd dig.

Installer / Se i App Store

Skærmbilleder


Brugeranmeldelser

blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerSe i App Store