BoatControl

BoatControl
Pris: Gratis
Kategori: Værktøj
Ingen stemmer
Udgivelsesdato: 17 april 2018
Firma: Soren Heide Larsen
Størrelse: 78.92 MB
Version: 1.0
Udviklet til: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beskrivelse

BoatControl er et smart produkt til din båd, der gør det muligt at styre el-kontakterne i båden fra din mobiltelefon og tablet. Tænd dæklyset inden du går om bord, tænd lanternerne fra dækket, eller tænd oliefyret eller køleskabet hjemmefra, mulighederne er mange.

Giver overblik over kontakterne.
På overbliksbilledet er det muligt at navngive de enkelte kontakter, og give kontakten et ikon. Du kan flytte op og ned på kontakterne, som det passer til dig og din båd.

Hvor sidder lanterne på din båd.
Med vores smarte plantegningsmodul får du et hurtigt og nemt overblik over. hvad der er slukket og tændt på hele din båd. Indsæt et billede eller en plantegning af din båd, placer dine kontakter som ikoner, og se overblikket. Ved tryk på det enkelte ikon kan du tænde og slukke.

Varm båden op hjemmefra.*
BoatControl app'en opretter automatisk forbindelse, enten direkte eller via vores gratis BoatControl service på nettet.
På den måde kan du eksempelvis tænde oliefyret hjemmefra og møde op til en dejlig opvarmet båd - Bare åben app'en og tryk på kontakten til oliefyret.
* Bemærk dog at dette kræver at du har installeret trådløst internet på din båd.

Endnu bedre over tid.
Vi sætter en ære i, at du får den bedst mulige oplevelse. Derfor sørger vi for at lave løbende opdateringer, der gør din oplevelse med BoatControl endnu bedre. Idéer og forslag tages gladelig imod på service@boatcontrol.dk.

Installer / Se i App Store

Skærmbilleder


Brugeranmeldelser

blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerSe i App Store