Giv et tip RINGSTED KOMMUNE

Giv et tip RINGSTED KOMMUNE
Pris: Gratis
Kategori: Værktøj
Ingen stemmer
Udgivelsesdato: 14 juni 2012
Firma: Orbicon A/S
Størrelse: 5.13 MB
Version: 1.4.1
Udviklet til: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beskrivelse

Marker stedet på kort, vælg type af observation, tag et billede og tryk send.
Hvis du ser nogle ting på vejene eller stierne i Ringsted kommune, som vi bør gøre noget ved, kan du hjælpe os ved at indberette det.
Vi er glade for konkrete henvendelser fra borgere, og gennem denne applikation kan du på en simpel måde gøre os opmærksom på huller i vejen, nedfaldne grene, ødelagte skilte og meget mere.

De tips og henvendelser, vi modtager gennem denne applikation bliver ikke behandlet som personlige henvendelser. Du modtager derfor ikke nogen tilbagemelding fra os.

Du kan se mere på vores Gi’ et tip-hjemmeside på: https://ringsted.dk/Borger/TrafikOgVeje/TrafikOgVeje/VejeOgStier/VejeGivOsEtPraj.aspx

Dette er første udgave, og vi er meget interesserede i at modtage feedback på hvad vi kan gøre bedre til næste gang. Du er derfor mere end velkommen til at skrive til os på tf@ringsted.dk med fejl, mangler og især forbedringsmuligheder.

Installer / Se i App Store

Skærmbilleder


Brugeranmeldelser

Giv et tip RINGSTED KOMMUNE
stemmer: iPhone/iPad App - Giv et tip RINGSTED KOMMUNEstemmer: iPhone/iPad App - Giv et tip RINGSTED KOMMUNEstemmer: iPhone/iPad App - Giv et tip RINGSTED KOMMUNEstemmer: iPhone/iPad App - Giv et tip RINGSTED KOMMUNEstemmer: iPhone/iPad App - Giv et tip RINGSTED KOMMUNE
PiaForMe
En lille mangel
Man burde kunne vedhæfte allerede lagret billede. Det er kun muligt at vedhæfte billede hvis man tager det på stedet.
blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerSe i App Store