SmartHome - passer på dit hjem

SmartHome - passer på dit hjem
Pris: Gratis
Kategori: Værktøj
Ingen stemmer
Udgivelsesdato: 3 november 2018
Firma: Stofa A/S
Størrelse: 113.18 MB
Version: 6.3.0
Udviklet til: iPhone / iPod Touch

Beskrivelse

Få dit hjem ned på din smartphone

Med SmartHome forvandler du dit nye eller ældre hjem til moderne og smart hjem. Vi tror ikke, at folk vil have en app til at styre lyset, én til at låse døren og en tredje for at se hvad der sker i hjemmet via et kamera. SmartHome løsningen fra SE Energi & Klima giver dig mulighed for at styre hele hjemmet i samme system, på en let og bekvem måde.

Det helt unikke ved SmartHome løsningen er, at den lærer dig og dit hjem at kende, og bliver smartere for hver dag. Da du hele tiden kan udbygge din løsning med nye smarte enheder, vil SmartHome løbende være en større og større hjælp for dig og din familie.

Mange der har dyre alarm abonnementer, aktiverer det ikke, når de forlader hjemmet. Enten fordi de glemmer det eller fordi de ikke bryder sig om manuelt at slå alarmen til og fra. SmartHome alarm løsningen er både meget sikker og meget intelligent. Den slår automatisk alarmen til når huset er tomt, og slår automatisk fra igen når det første familiemedlem kommer hjem.
Med SmartHome får du også overblik over dit energiforbrug og gør energibesparelse til en leg. Unødvendigt strømforbrug undgås (f.eks. automatisk slukning af lamper, kaffemaskine, standby tilstand) og farlige strømforbrugere (f.eks. strygejern, lamper) slukker automatisk, når alle forlader huset.

Læs mere om SmartHome på se.dk

Installer / Se i App Store

Skærmbilleder


Brugeranmeldelser

blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerSe i App Store