Akdeniz Pizza & Kebab

Akdeniz Pizza & Kebab
Pris: Gratis
Kategori:
Ingen stemmer
Udgivelsesdato: 18 marts 2018
Firma: Mustapha El Hajj
Størrelse: 17.78 MB
Version: 4.0.4
Udviklet til: iPhone / iPod Touch

Beskrivelse

Bestil din mad direkte hos Akdeniz Pizza & Kebab, Fredericia.

Du finder et kæmpe udvalg i vores menukort.

Det har aldrig været nemmere at bestille din lækker mad til klargøring, hurtigst muligt eller bestemt tid, til afhentning eller udbringning, til din hjemmeadresse eller din arbejdsplads.

Du kan betale kontant eller igennem vores app med Dankort, Visa, MasterCard, delbetaling (Viabill) eller med MobilePay. Du bestemmer!

- Det er nemt, hurtigt og sikkert

https://pizza-akdeniz.dk/

Funktioner i appen:
- Bestilling
- Tilpas din mad
- Gavekort og rabatter
- Se åbningstider
- Rutevejledning
- Fødevarestyrelsens rapport

Om os:
Er du sulten og har lyst til velsmagende mad, så kom endelig forbi os i Akdeniz Pizza & Kebab i Fredericia. Hos Akdeniz Pizza & Kebab i Fredericia kan vi tilbyde dig velsmagende pizzaer og indbagte pizzaer. Er du ude og spise med familien, kan vi tilbyde dig lækre børne pizzaer. Har du lyst til durum, grillmad, sandwiches og salater kan du få det i Akdeniz Pizza & Kebab. Vi i Akdeniz Pizza & Kebab kan tilbyde dig vores velsmagende husets specialiteter, såsom inskender, køfte og andre velsmagende specialiteter. Er du meget mere til retter kan vi i Akdeniz Pizza & Kebab tilbyde dig vores velsmagende pastaretter.

Med vores brede menukort, er vi i Akdeniz Pizza & Kebab sikre på, at du kan få det at spise, som du lige præcis har lyst til. Vi vil altid forsøge at forbedre vores madkvalitet og vores service. Målet for os i Akdeniz Pizza & Kebab, er at tilfredstille jer kunder, så meget som muligt.

Har du været forbi os i Akdeniz Pizza & Kebab i Fredericia, vil det glæde os at høre din mening. Du kan vælge, at kontakte os her på siden eller kom endelig forbi os i Akdeniz Pizza & Kebab. Vi vil bruge jeres feedback til at, forbedre os så meget som muligt.

Er du sulten og vil få din mad leveret til din dør, har du mulighed for det i Akdeniz Pizza & Kebab i Fredericia. Vi kan garanterer dig, at du med sikkerhed får leveret din mad lækker varm og til tiden. Vil du hellere hente din mad eller spise ved os kan du finde os i Akdeniz Pizza & Kebab på Gothersgade 47 i Frederica 7000, så bestil endelig.

Installer / Se i App Store

Skærmbilleder


Brugeranmeldelser

blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerSe i App Store