Leo's Pizza - Indre Ringvej

Leo's Pizza - Indre Ringvej
Pris: Gratis
Kategori:
Ingen stemmer
Udgivelsesdato: 18 marts 2018
Firma: Mustapha El Hajj
Størrelse: 17.86 MB
Version: 4.0.4
Udviklet til: iPhone / iPod Touch

Beskrivelse

Bestil din mad direkte hos Leo's Pizza Indre Ringvej, Fredericia.

Du finder et kæmpe udvalg i vores menukort.

Det har aldrig været nemmere at bestille din lækker mad til klargøring, hurtigst muligt eller bestemt tid, til afhentning eller udbringning, til din hjemmeadresse eller din arbejdsplads.

Du kan betale kontant eller igennem vores app med Dankort, Visa, MasterCard, delbetaling (Viabill) eller med MobilePay. Du bestemmer!

- Det er nemt, hurtigt og sikkert

https://leospizza.dk/

Funktioner i appen:
- Bestilling
- Tilpas din mad
- Gavekort og rabatter
- Se åbningstider
- Rutevejledning
- Fødevarestyrelsens rapport

Om os:
Er det ofte de samme retter I spiser til aftensmad? Synes du, det er tidspunktet at finde på noget nyt og lækkert aftensmad, når du står i køkkenet, og er tom for idéer og køleskabet er gabende tomt? Så er Leos pizza stedet, hvor I kan sætte tænderne i lækre mexicanske pizzaer. Her kan du i selskab med børnene, vennerne eller dine kollegaer nyde en mexicansk pizza, en indbagt pizza eller børnepizzaer. På Leos pizza tilbyder vi durum, hvor du helt selv kan vælge, hvad den kan fyldes med. Du kan vælge kylling, kebab, skinke, rejer, tunfisk, græsk kebab eller oksekød. Vi tilbyder tre forskellige børnepizzaer: rip, rap og rup. Leos pizza formå at give dig en vidunderlig oplevelse, der helt klart vil skabe gode minder for dig. Vi er på Leos Pizza kendt for vores brede udvalg af mexicanske pizzaer. Vi tilbyder også de traditionelle pizzaer såsom hawaii, miami, chicago, hollywood og meget mere. Kom endelig ind og besøg os på Leos pizza. Du skal blot medbringe dit gode humør...

På Leos pizza gøre vi en stor indsats for at tilfredsstille alle vore kunder. Som en hjælp vil vi bede dig, om at du efter hvert eneste besøg hos Leos Pizza giver os feedback på din oplevelse - også når du ikke lige har fået den oplevelse, som du havde forventet.

Kundernes feedback giver os nemlig mulighed for at forbedre os, så vi tilfredsstiler alle kunder. Medarbejderne på Leos pizza vil tage det med et smil. Kom endelig ind og besøg os. Pengene er besøget værd.

Du kan vælge at hente maden selv eller spise inde hos i vores varme omgivelser, du finder os på Indre Ringvej 63. Vil du hellere spise i dit hjem, tilbyder vi hos Leos pizza, at leverer din mad lige til din dør. Så snart vi har modtaget din ordre, kan du forvente at modtage din mad lækker, varm og klar til det aftalte tidspunkt.

Installer / Se i App Store

Skærmbilleder


Brugeranmeldelser

blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerSe i App Store