Smart Vejhjælp

Smart Vejhjælp
Pris: Gratis
Kategori: Trafik/Rejser
Ingen stemmer
Udgivelsesdato: 6 marts 2018
Firma: SOS International A/S
Størrelse: 44.47 MB
Version: 1.0.2
Udviklet til: iPhone / iPod Touch

Beskrivelse

Hold din forretning kørende med Smart Vejhjælp. Med Smart Vejhjælp får du fremtidens vejhjælpsservice, der forudser, forebygger og undgår nedbrud på dine biler.

Med Smart Vejhjælp får du:

• Meddelelser på din telefon, hvis der er fejl på bilen
• Proaktive opringninger fra vagtcentralen før nedbruddet sker
• GPS sporing af din bil
• Mulighed for at logge din erhvervskørsel
• Mulighed for at følge kørselsstatistikker
• Præcis og hurtig hjælp lige ved hånden. Alle SOS Dansk Autohjælps assistancekoordinatorer er klare 24/7 til at levere hjælp baseret på data fra Smart vejhjælp

Med Smart Vejhjælp kan du gøre bilen til en del af din digitale hverdag og via mobilen hele tiden have et enkelt overblik over din bils status.

Smart Vejhjælp fungerer med opkobling til en dongle, der installeres i din bil. Ved hjælp af Smart Vejhælp scannes bilen løbende for forskellige fejlkoder, fx i bilens motor, i det elektriske system eller efter batterifejl.

Hvis bilen melder om fejl, giver Smart Vejhjælp dig en notifikation via app’en. Du får også en besked om, hvad du bør gøre, fx køre ind til siden og kontakte SOS Dansk Autohjælp.

Hos SOS Dansk Autohjælp modtager vi også bilens fejlkoder. Vores vagtcentral får derfor direkte besked, hvis der opstår et problem med køretøjet. Skulle uheldet alligevel være ud, sørger vi får hjælp til lige netop dit problem, så du kan komme hurtigt videre på vejen.

__ Om SOS Dansk Autohjælp __
SOS Dansk Autohjælp er en virksomhed, som arbejder professionelt med at hjælpe andre mennesker. Vi er stolte af det arbejde, vi udfører, og det smitter af på menneskerne omkring os. Med mere end 30 års erfaring, 600 uddannede reddere, 42 stationer og 350 specialbyggede køretøjer arbejder SOS Dansk Autohjælp hver dag for at holde danske bilister kørende - både i Danmark og i udlandet.

Netop den store erfaring og det omspændende netværk gør, at SOS Dansk Autohjælp kan levere vejhjælp af højeste kvalitet, hvor fleksibilitet og hurtig fremmetid er i højsæde

SOS Dansk Autohjælp er et datterselskab af SOS International. SOS International er ejet af en række af de største forsikringsselskaber i Norden og har en sagsmængde, der placerer SOS International som en af de største assistancevirksomheder i verden.

Installer / Se i App Store

Skærmbilleder


Brugeranmeldelser

blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerSe i App Store