Læsehesten - Lær at læse

Læsehesten - Lær at læse
Pris: 35,00 kr.
Kategori: Uddannelse
stemmer: iPhone/iPad App - Læsehesten - Lær at læsestemmer: iPhone/iPad App - Læsehesten - Lær at læsestemmer: iPhone/iPad App - Læsehesten - Lær at læsestemmer: iPhone/iPad App - Læsehesten - Lær at læsestemmer: iPhone/iPad App - Læsehesten - Lær at læse 6 stemmer
Udgivelsesdato: 2 august 2020
Firma: Christian Thorwest
Størrelse: 73.60 MB
Version: 1.0
Udviklet til: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beskrivelse

Læsehesten Bjørn er mægtig glad for at læse, og han kan også hjælpe dit barn med at blive klar til skolestart. Appen byder børnene ind i et farverigt univers, hvor de sammen med Bjørn bl.a. kan lære om bogstavlyde, identificere vokaler og læse deres første ord.

Forskning viser, at gode læsefærdigheder er en af de vigtigste faktorer, når det kommer til indlæring. Derfor kan du med Læsehesten hjælpe dit barn til en sikker og sjov opstart på læringsforløbet.
Opgaverne i appen er udviklet i samarbejde med danske folkeskolelærere og læse-specialister. Den giver derfor de helt rigtige værktøjer, når barnet skal lære at læse sine første ord.

Appen inkluderer:
- 4 forskellige ord-lege og læse-spil, som på hver sin måde bidrager med kundskaber til læsning
- Hundredevis af ord-kombinationer
- Dansk tale, indspillet af dansk skuespiller
... og meget mere!

Læsehesten er til børn i alderen 5-7 år, men kan med fordel bruges af nogle børn både tidligere og senere. Det er nemlig aldrig hverken for tidligt eller for sent at blive en dygtig læser.
Hent appen, før din sidemand!

Installer / Se i App Store

Skærmbilleder


Brugeranmeldelser

blog comments powered by Disqus

Installer

InstallerSe i App Store